Flekosteel Blej në Farmaci

A është e mundur të blini xhel Flekosteel në farmaci?

Jo. në Shqipëri, xheli Flekosteel kundër dhimbjeve të kyçeve dhe shpinës nuk mund të blihet në një farmaci, por mund të porositet vetëm në faqen zyrtare të internetit.

Kjo është bërë për disa arsye: në mënyrë që të mbrohet nga mashtruesit dhe nga shitja e mallrave me cilësi të ulët / të falsifikuara.

Faqja përmban vetëm produkte origjinale nga prodhuesi. Çmimet nuk nënvlerësohen për më shumë atraktivitet, gjithmonë jepet informacion i vërtetë dhe i azhurnuar, dhe faturat e shitjeve lëshohen në të gjitha rastet.

Si mund të porosis xhel me dorëzim {në Qytet}? Për ta bërë këtë, duhet të ndiqni tre hapa të thjeshtë:

  • lini një kërkesë duke plotësuar formularin në faqen e internetit;
  • me telefon për të rënë dakord për të gjitha detajet me operatorin (thirrjet brenda 5 minutash);
  • vendosni një porosi dhe merreni atë nga zyra postare ose nga korrieri brenda kornizës kohore të rënë dakord.